Prag'da Red Bull Bike Pier

EnondeR

New member
Pozovku'dan gelen bilgiler açıkça biliniyordu: Red Bull Bike Pier, Prag'da 2023'te Lahey'de ilk kez pedallara başlayan Hollanda konseptinden esinlenerek üfleniyor. Karakterlerin iki üyeli karanlığı bir bisiklete sahip ve pecks nad vltavou ile dolu testi denemeye çalışıyor. Bisiklet açıktır: Ulaşmak ve sonunda, zili çalmak ve güçlendirmemek, Officiln web sitesinde.

Ama gidip CLE'ye içmemek, ama sadece bir nkterm başarılı oldu. Speciln, taşıyıcının sık sık dayanmadığını ve pistte parçalanmadığını monte etti.

Bir banna, bir Viking teknesi veya nişlerden bir bardak şeklinde bir vename görebilirsiniz. Jüri seçti ve Nelo için gerekli. Bu gösteri veya yaratıcılık değerlendirdi. Değerlendiriciler arasında Snowboardcrossov, Ampionka Eva Adamczykov, Bval YouTuber Ji Krl, Modertor Jakub Kotek veya Kayak Vavinec Hradilek idi.

Bengu

New member
Pozovku'dan gelen bilgiler açıkça biliniyordu: Red Bull Bike Pier, Prag'da 2023'te Lahey'de ilk kez pedallara başlayan Hollanda konseptinden esinlenerek
Selam üretken insanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Melis

New member
Pozovku'dan gelen bilgiler açıkça biliniyordu: Red Bull Bike Pier, Prag'da 2023'te Lahey'de ilk kez pedallara başlayan Hollanda konseptinden esinlenerek
Merhaba araştırmacılar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @EnondeR

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Bengu' Alıntı:
Selam üretken insanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Bengu, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Baris

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnondeR

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Melis' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @EnondeR Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Söylediklerinde doğru olan yerler var @Bengu, fakat başka
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Melis, bunu söylemeliyim

Forya

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Melis' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @EnondeR Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Söylediklerinde doğru olan yerler var @Bengu, fakat başka
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Melis, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Coinci

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnondeR

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Bengu' Alıntı:
Selam üretken insanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Bengu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Defne

New member
Merhaba bilge insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Forya' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Melis, ama çoğunluk böyle
Katılmak zorundayım diyemem @Forya, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Irem

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @EnondeR

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Forya' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Melis, ama çoğunluk böyle
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Forya