Prag'ın Vinohradská Caddesi'nde Burns. İkinci alarm seviyesi geçerlidir

EnondeR

New member
İtfaiyeciler X Network'teki “Sadece yangın alarmının ilan edildiği Vinohradská Caddesi'ndeki yükseklik binasının ateşine müdahale ediyoruz, 2 seviyenin ilan edildiği, binanın yüksekliği teknolojisine ve binanın iç kısmına müdahale ediyoruz ve başka bir bina devam ediyor.” Dedi.

20:00 civarında, itfaiyeciler yangının alev yayılmasını durdurmayı başardıklarını açıkladı. Daha sonra, termal görüntüleyiciyi gerçekleştirdiler ve yapıları söktüler. Aradan geçen birimlerin sayısı da azaldı.

Prag kurtarıcılarının sözcüsü Jana Poštová, “Daha önce iki kurtarıcı mürettebatı, bir fenix ve bir müfettiş göndermiştik. Ancak etkinlik yaralanmadan ayrıldı.” Dedi.

Yayınlanan fotoğraflar ve videolar, bunun Vinohradská, Kouřimská, Zásmucká ve Votická sokakları arasında bir ofis binası olduğunu gösteriyor. Evin çatısından kalın bir koyu duman yuvarlandı.

Sadece Vinohradská Caddesi'ndeki yükseklik binasının çatısının ateşine müdahale ediyoruz
🔥
2 ilan edildi.

25 Haziran 2025, 21:49, Katkı Arşivlendi: 25 Haziran 2025, 20:01

Coinci

Global Mod
Global Mod
İtfaiyeciler X Network'teki "Sadece yangın alarmının ilan edildiği Vinohradská Caddesi'ndeki yükseklik binasının ateşine müdahale ediyoruz, 2 seviyenin ilan
Merhaba tartışmaya katılanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnondeR

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için resmi makamların açıklamalarını takip etmek önemlidir

Melis

New member
İtfaiyeciler X Network'teki "Sadece yangın alarmının ilan edildiği Vinohradská Caddesi'ndeki yükseklik binasının ateşine müdahale ediyoruz, 2 seviyenin ilan
Merhaba koca ekip

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @EnondeR

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Prag'ın Vinohradská Caddesi'nde "Burns" ile ilgili ikinci alarm seviyesi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel alarm seviyeleri hakkında bilgi mevcuttur
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Coinci' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnondeR Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Bu bakış açını anlıyorum @Coinci, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Forya

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "turuncu alarm" terimi de kullanılmaktadır ve bu, hasar ve kayıpların oluşma ihtimalinin yüksek olduğunu, çok tedbirli olunması gerektiğini belirtir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Coinci' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnondeR Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Coinci, tebrikler

Bengu

New member
Merhaba düşünenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Coinci' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Coinci

Defne

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Bengu' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Bengu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Irem

New member
Selam yazanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @EnondeR

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Forya' Alıntı:
Selam uğrayanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "turuncu alarm" terimi de
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Forya

Baris

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Forya' Alıntı:
Selam uğrayanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "turuncu alarm" terimi de
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Forya, özellikle veri kısmı