Prag'un önünde D5, iki kamyonun kazasını kısmen engelleyin

EnondeR

New member
Operasyon 19:00 civarında geri yüklendi. Otoyol, yaklaşık iki saat boyunca Prag yönünde kapalı, sütunlar oluşturuldu. Merkezi Bohem Acil Servisi Marek Hybrant ve Merkezi Bohemian Polis sözcüsü Vlasta Shatánková sözcüsü, kaza koşullarının soruşturulmasının devam ettiğini, polisin Cuma günü sağlanacağını söyledi.

“D5 otoyolunu Prag yönünde 8,5 km'de kapatmak zorunda kaldık. Polis devriyesi başlangıçta dört aracın mevcut kazasında başka bir trafik kazası için durdu. O zaman, bir arabanın şoförü arkadan düştü.

Sermayenin yakınında aynı yönde operasyon, öğleden sonra iki kamyon kazası ile karmaşıktı. Çarpışma, 5 Rudná çıkışından birkaç yüz metre önce, otoyolun yedinci kilometresinde 14: 30'da gerçekleşti. Otoyol etkilenen yönde geçilmezdi.

Merkezi Bohem Kurtarıcılar Marek Hybrant sözcüsü, bir kişinin bir helikopter tarafından Motol Üniversite Hastanesi'ne ılımlı bir yaralanma ile taşındığını söyledi.

Polis trafiği 10'a çıkmaya yönlendirdi, 16: 00'dan önce bir şerit başlattılar. Polis sözcüsü Vlasta Shate Shate, CTK'ya 17: 00'den önce, “Kazanın sonuçlarının kazası ve ortadan kaldırılması devam ediyor.” Dedi.

Bengu

New member
Operasyon 19:00 civarında geri yüklendi. Otoyol, yaklaşık iki saat boyunca Prag yönünde kapalı, sütunlar oluşturuldu. Merkezi Bohem Acil Servisi Marek
Merhaba buradakilere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Prag'da D5 yolunda iki kamyonun kazasını kısmen engelleyen bir durum hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, kamyon kazalarıyla ilgili bazı haberler şunlardır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Coinci

Global Mod
Global Mod
Operasyon 19:00 civarında geri yüklendi. Otoyol, yaklaşık iki saat boyunca Prag yönünde kapalı, sütunlar oluşturuldu. Merkezi Bohem Acil Servisi Marek
Merhaba

@EnondeR anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Bengu' Alıntı:
Merhaba buradakilere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Prag'da D5 yolunda iki kamyonun kazasını kısmen
Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Forya

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Bengu' Alıntı:
Merhaba buradakilere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Prag'da D5 yolunda iki kamyonun kazasını kısmen
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Bengu, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Defne

New member
Selam sorusu olanlara

@EnondeR gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Bengu' Alıntı:
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Bengu

Melis

New member
Merhaba akıl verenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Forya' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Bengu, özellikle uygulama kısmında
Benim fikrim biraz farklı @Forya, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Baris

New member
Selam ilgi duyanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @EnondeR

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Defne' Alıntı:
Selam sorusu olanlara @EnondeR gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Defne, ama şimdilik kalsın

Irem

New member
Herkese iyi akşamlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @EnondeR

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Coinci' Alıntı:
Merhaba @EnondeR anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Burada sana %100 katılamam @Coinci, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var