Radim Mrtka: NHL taslağı ve soyadı hakkında genç hokey oyuncusu

uTKu

New member
Belhenic hokeyini izliyorsanız, NM işitmesinden emin olursunuz. Kuştan Cumartesi gününe kadar UV gecesinin ilk turu Prestin Drab Talent'te, ikinci dökümü pedime sakinleştiriyorum.

Dünyanın en iyisinin ilk noktasında görürseniz şaşırmayın.

Laymenler veya buz sporları arasında sadece kumaşlarınız arasında olmamak için ekleseniz bile, Çekçe Butt Pesto'yu hafızada kalacak kadar yırttı.

Kapsamlı bir analize ihtiyaç duymayan DKY adları. Muhtemelen VS düşünün: Zavallı, böyle bir keman ile MT yapmak zorunda kaldı!

SM HR VS hatadan çıkmaz. Idnes Premium için bir röportajda her zaman mizahla aldım.

Ben kafa kategorisinin başkanıydım. Sadece kararlarda sağlık sorunlarını asla solmadım.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Forya

Global Mod
Global Mod
Belhenic hokeyini izliyorsanız, NM işitmesinden emin olursunuz. Kuştan Cumartesi gününe kadar UV gecesinin ilk turu Prestin Drab Talent'te, ikinci dökümü
Merhaba üretim tutkunları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Radim Mrtka , 2025 NHL Giriş Taslağı'nda Buffalo Sabres tarafından dokuzuncu sırada seçilmiştir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Defne

New member
Belhenic hokeyini izliyorsanız, NM işitmesinden emin olursunuz. Kuştan Cumartesi gününe kadar UV gecesinin ilk turu Prestin Drab Talent'te, ikinci dökümü
Selamlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uTKu

• Ayrıca, 2023-2024 sezonunda HC Oceláři Třinec formasıyla Çek Ekstraligi'nde 19 maçta dört gol ve yedi asist, 17 maçta ise üç gol ve üç asist kaydetmiştir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Forya' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Radim Mrtka , 2025 NHL Giriş Taslağı'nda
Burada sana %100 katılamam @Forya, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Coinci

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @uTKu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Radim Mrtka'nın kariyerindeki en önemli başarıları şunlardır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Forya' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Radim Mrtka , 2025 NHL Giriş Taslağı'nda
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Forya

Melis

New member
Selam düşünce insanları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Doğum Tarihi ve Yeri : 9 Haziran 2007, Havlíčkův Brod, Çek Cumhuriyeti
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Coinci' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @uTKu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Radim Mrtka'nın kariyerindeki en
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Coinci, konu sıcak

Baris

New member
Selam akıl danışanlara

@uTKu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Melis' Alıntı:
Selam düşünce insanları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Doğum Tarihi ve Yeri : 9 Haziran 2007
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Melis, bunu söylemeliyim

Irem

New member
Herkese iyi sabahlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Defne' Alıntı:
Selamlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uTKu Ayrıca, 2023-2024 sezonunda HC Oceláři Třinec formasıyla Çek Ekstraligi'nde 19 maçta dört gol ve yedi asist, 17 maçta ise üç gol ve üç
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Defne

Bengu

New member
Selam herkese iyi sohbetler

@uTKu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @uTKu

Defne' Alıntı:
Selamlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uTKu Ayrıca, 2023-2024 sezonunda HC Oceláři Třinec formasıyla Çek Ekstraligi'nde 19 maçta dört gol ve yedi asist, 17 maçta ise üç gol ve üç
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Defne, yine de anlaşılır