Řepík Brno'da kazandıktan sonra: Şimdi A -Match'ı kaldırmalıyız

EnondeR

New member
“Takım olarak harika bir maç oynadık. Belki de bazı küçük hatalar vardı, kuyruklu yıldız bir şans yarattı, ama iyi yaptık,” diye takdir etti řepík kendini ve özellikle takım arkadaşlarını takdir etti.

Kuyruklu yıldızı tekrar sıfırlamanız gerekiyor?
Kaleciler için daha önemli olsa da güzel. Sonucun ne olduğu umrumda değil, özellikle seri için bir nokta. Zafer kazanıyoruz ve bize yedinci maçı bekliyoruz2 Arena. Daha ne isteyebilirsin? Sadece bugün gösterdiğimiz performansı gerçekleştirmeyi umuyorum.

Dizi her maçta farklı hokey gösteriyor. Beşinci açık, saldırgan maçta, şimdi daha çok kuşatma ve madencilikti.
Buraya her geldiğimizde kaybettik. Bugün hedefi başlangıçta puanladık, germedik, bazı şanslarımız vardı. Ancak her şeyden önce, geri baktık, böylece maçı güvenli bir şekilde yönetmelerine izin vermedik.

Yedinci maçta artan kendine güven hakkında konuşabilir2 Kuyruklu yıldız arenayı iki kez soyabilir mi?
Hangi güce sahip olduklarını ve oyunu çıkarmamız gerektiğini biliyoruz. Maksimum performans olmadan çalışmaz. Her bireye hazırlanacağız, en çok ve evde yapacağız.

Spartan hokey oyuncularının altıncı yarı finalde Komet Brno'nun buzunda gol sevinci. Fotoğraf: Radim Stracho – Mafra AS

Ama Sparta'nın evde yedinci maçı asla kazanamadığı dengeyi korkutmayacak mısınız?
Bir avantaj olduğunu sanmıyorum. Tabii ki fantastik izleyicilerimize gidiyoruz, satılacak ve tribünler bizi yönlendirecek. Ama bu sadece bizimle ilgili, kafamız, buna nasıl hazırlanabileceğimiz hakkında.

Başka bir istatistiksel korkuluk, tüm garip maçların Kuyruklu Yıldız tarafından kazanılmasıdır.
Sanırım bunun hakkında bir şeyler söyleyebiliriz, ama düşünmüyoruz. Mükemmel bir takımları olduğunu biliyoruz. Öte yandan, her zaman iyi olmadığımız olmuştur. Bunu itiraf etmeliyiz ve bugün tekrarlamalıyız.

Sparta'nın performansı için tek küçük ördek hariç tutulan sayısıydı?
Küçük bir duygu vardı. Bir kez onları yönetmedik ve gereksiz yere faul yaptık. Kesinlikle bundan kaçınmalıyız, çünkü en büyük kuyruklu yıldız şansı vardı, Mueller ve diğer harika oyuncuları var, bu yüzden onlardan kaçınmalıyız.

Seni çok uzun süren 1: 0'ın fark etmedi mi?
Bir tarafta gerginsiniz, diğer yandan liderlik etmekten mutluluk duyuyoruz. Daha fazla gol istedik, ama üçte iki başarısız olduk. Üçüncü periyodun başında iki şansı daha değiştirmedim, ama sonra rahatladık. Burada eğlenceli değil, Brno'nun harika izleyicileri var, bizim için ağır bir toprak.

Sparta hayranları Brno'daki altıncı yarı finallere uygun şekilde hazırlandı.

Son kayıp için çağırdığınız bir vurgu olacak mı? Savaşçı buldun mu?
Bir şansımız olduğunda, kavgaları bitirmeliyiz. Öte yandan, biraz daha iyi bir oyun okumalıyız, çok fazla güce mal oluyor. Ama bugün gerçekten her şey vardı.

Şahsen, Brno onlarla yaparken rakip bir hoş mu?
Bunu takip etmiyorum, ama bazı gol attığımı biliyorum. Ama asıl mesele kazanmamız. Bizim çizgimiz, belki de koçun bir arada tuttuğu tek kişi ve gol atıyoruz. Belki de yedinci maçta Sparta'ya yardım edeceğiz.

Duygular, buzda beşi beş'e çektiği anda nasıl düzenleniyor?
Geri tutmak kolay değil ve bu yem üzerine atladıktan sonra. Sonra bunun hakkında bir şeyler söyledik. Geri çekilmek istemiyoruz, ama aynı zamanda cezayı sona erdirmek istemiyoruz. Ya birini bir cezaya götürürsünüz, ya da bundan kaçınmalıyız. Ama sadece ağzınızın şarj olmasına izin vermeyelim. Ama daha akıllı olmalıyız.

İkinci dönemden sonra, koç Pavel Gross, hakimler için yola çıktı ve hakimler, onlara çığlık atarken keskin bir şekilde gösterildi. Orada neyle uğraştılar?
Onu uzaklaştırmak zorunda değildik, ama sanırım bizi durdurmak istedi, böylece aptalca bir şey yapamadık ve kendimizi oyuna adamamız.