Tour de France 2025 Online: Sprinterler için Lille'de 1 Sahne

uTKu

New member
Jasper Philips, Biniam Girmay, Tim Merlier, Jonathan Milan.

Bu dört sprinterin isimleri çoğunlukla açılış aşamasındaki olası zaferle bağlantılı olarak bükülür.

Dylan Groenewegen, Jordi Meus veya Arnaud de Lie onların arkasında.

Ve ayrıca Pavel Bittner.

Çek binicisi piknik-postnl, bu sezon şimdiye kadar boşuna saldırdı ve hiç bu kadar iyi bir rekabetle bir yarışta bulunmadı, ancak kesinlikle yukarıda belirtilen tüm adamların yeteneklerine ve güvenine sahip.

Bununla birlikte, ilk başta, Grand Boucl'ın açılış kilometrelerinin gerginliğini ve telaşını ele almak zorundalar.

Profil 1. Tour de France 2025 aşamaları

Lille çevresinde 185 kilometre daha küçük tepeler olmadan yapamaz, ancak sonuncunun tepesinden 40 kilometre kalır. Bu nedenle, sprinterlerin hiçbiri kütle aralığında eksik olmamalıdır.

Ancak elbette, sadece ilk aşamanın “kütle” aralığının nihayetinde nasıl olacağı gösterilecektir. Sprinter'lerin turun açılış gününde sarı şansları için beş yıl beklediği gerçeğinin nedeni var.

Sprinter ekiplerinin hırsları nedeniyle, gereksiz zaman kaybının genel sırasındaki binicilerin korkusu ile birleştiğinde, bu tür aşamalar çok gergin ve düşme olasılığı daha yüksektir.

Rota 1. Sahne Turu de France 2025.

13 yıl önce Korsika'da, bir yıl sonra Harrogate'de, 2016 yılında Utah's Beach'te, iki yıl sonra, altı yıl önce Brüksel'de ve şaşırtıcı bir şekilde Nice'deki uzanmış Tour 2020'de.

Kütle aralığıyla biten son altı tanıtım aşamasından istatistiklere göre, son kilometrelere düşmekten kaçınmak mümkün değil.

Yani bu pelotondaki doğru yerde kritik bir an olmakla ilgili. Ve sonra herkesin en güçlü bacaklarını gösterin.

Son kez Alexander Kristoff başarılı oldu.

Lille'deki halefi kim olacak?

Forya

Global Mod
Global Mod
Jasper Philips, Biniam Girmay, Tim Merlier, Jonathan Milan

Bu dört sprinterin isimleri çoğunlukla açılış aşamasındaki olası zaferle bağlantılı olarak
Merhaba gençler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @uTKu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Jacques Anquetil (5 kez) . 2. Eddy Merckx (5 kez) . 3. Bernard Hinault (5 kez) . 4. Miguel Indurain (5 kez)
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Bengu

New member

Bu dört sprinterin isimleri çoğunlukla açılış aşamasındaki olası zaferle bağlantılı olarak
Herkese iyi günler

@uTKu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Tour de France: Zincirleri Kırmak" 2024 sezonu tüm bölümleri Netflix platformunda izlenebilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Forya' Alıntı:
Merhaba gençler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @uTKu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Jacques Anquetil (5 kez) . 2. Eddy Merckx
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Forya, özellikle pratik tarafı çok farklı

Coinci

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• "Tour de France: Zincirleri Kırmak" 2024 sezonu tüm bölümleri Netflix platformunda izlenebilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler @uTKu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Tour de France: Zincirleri Kırmak"
Açıklaman kısa ama net olmuş @Bengu, tam yerinde

Irem

New member

Herkese iyi günler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Tour de France'ı en çok kazanan dört bisikletçi şunlardır: Jacques Anquetil (5 kez) 1 5 . Eddy Merckx (5 kez) 1 5 . Bernard Hinault (5 kez) 1 5 . Miguel Indurain (5 kez) 1 5 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 tr.wikipedia.org 4 5 Tüm sonuçlar
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler @uTKu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Tour de France: Zincirleri Kırmak"
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Bengu

Baris

New member

Selam mütevazı insanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tour de France'ı en çok kazanan dört bisikletçi şunlardır
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Irem' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Tour de France'ı en çok
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Irem

Melis

New member

Selam ilgi duyanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @uTKu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tour de France'ı en çok kazanan dört bisikletçi şunlardır
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Bengu' Alıntı:
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Bengu, belki daha sade anlatılabilirdi

Defne

New member

Herkese iyi sabahlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @uTKu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği "Tour de France: Zincirleri Kırmak" 2024 sezonu tüm bölümleri Netflix platformunda izlenebilir. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 dizimag.club 3 ugurfilm8.com 4 5 Tüm sonuçlar
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Bengu' Alıntı:
Haksız değilsin @Bengu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu