Voleybol Nations Ligi: Çekler Türkiye'yi yendi ve dengeyi karşılaştırdı

uTKu

New member
Svenekho Trenra Jannis Athanasopulose, Ebrary Karakurt ve Melissa Vargas ile son Avrupa Şampiyonası'nın en iyisi değildi, en çok puanlanan bezelye olan Monika Brancusk Universal'ın 21 puanından korkmuyordu. Hollanda ve Belçika Hollanda'yı davet edecek.

Dünyanın karanlığının karanlığının suları harikaydı. Dünyanın Sırp Şampiyonları ile 1: 3 bölümden sonra, bu sette iki setbol ve bir sonraki lig NROD'a girebildiler. Vargassov'un bir noktadan sonra bir nokta almadığını ve hatalar yaptığını ve devraldığını kullandılar. 16: 16'dan beri MRN Nskok'u ve sonuna kadar tuttular.

Türkiye Hrky Mon Esk, ikinci sette AI'yı hafife aldı. 12:17 ml'de Trenr Daniele Santarelli, olmayanlar için hem rahatlatıcı hem de dregues seçti. Ela Kolisiani bloğunun sonundaki savaşçılar ası verdikten ve ESK TM bloğun ikinci seti bitirdi.

Bununla birlikte, Türkyn, daha iyiye ve metroda Karakurtov'un 9: 0'a liderlik etmesinin sonucu. Baskın mürekkepte tamamen rahatlardı, Athanasopulos desteği vardı ve banktan HRKM'nin pleitesini verdi. Türkiye setin sonunda baskın, ama değil.

Temel çizginin nvratından sonra, zor bir zaman aldılar ve dubleden sonra sakinlerden etkilendiler. Başarısız bir seti unutmuşlardı, Türkiye'deki tarihi Blocaka Magdalena Jehlov'un çiçeği tarafından tamamlandı.

League Nation Voleybol Oyuncuları

Apeldoorn (Hollanda)

ESK – Türkiye 3: 1 (22, 21, -4, 20)

Karar
: Islak (SR), Eyike (kamera). AS: 99 dk. Wite: 3145

Eska'yı ayarlayın ve işaret et: Valkov 2, Grozer 8, Kolisiani 2, Brancusk 21, Mlejnkov 12, Jehlov 13, Libero Digrinov/Kolov – Kneiflov 2, Bukovsk 2, Svobodov, Grabovsk, Rejmanov. Trenr: Athanasopulos

Türkiye'nin en önemli noktası: Vargasov ve Karakurtov 15'ten sonra, S. Sahinov 11

Bengu

New member
Svenekho Trenra Jannis Athanasopulose, Ebrary Karakurt ve Melissa Vargas ile son Avrupa Şampiyonası'nın en iyisi değildi, en çok puanlanan bezelye olan
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için 365Scores gibi kaynakları takip edebilirsiniz

Melis

New member
Svenekho Trenra Jannis Athanasopulose, Ebrary Karakurt ve Melissa Vargas ile son Avrupa Şampiyonası'nın en iyisi değildi, en çok puanlanan bezelye olan
Selam yorum yapanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uTKu

• Çekya'nın voleybol tarihindeki bazı başarılar
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Bengu' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için 365Scores gibi kaynakları takip
Düşüncene saygı duyuyorum @Bengu fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Coinci

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çekya'nın voleybol altyapısına büyük önem verdiği ve genç yetenekleri keşfederek onları voleybola kazandırdığı belirtilmektedir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Bengu' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için 365Scores gibi kaynakları takip
Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Defne

New member
Merhaba bilge insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu

• 2025 Voleybol Milletler Ligi'nde Çekya, Türkiye'yi 3-1 mağlup etti
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Melis' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uTKu Çekya'nın voleybol tarihindeki bazı başarılar Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Düşüncene saygı
Fikir güzel ama eksik kalmış @Melis, birkaç örnek daha iyi olurdu

Irem

New member
Herkese merhaba

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu sonuçla Çekya, Türkiye karşısında 1-0 öne geçti
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Bengu' Alıntı:
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Bengu, bunu söylemeliyim

Baris

New member
Selam uğrayanlara

@uTKu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• Çekya, ayrıca 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda final oynamış ve 2023 FIVB Milletler Ligi'nde tarihinde ilk kez şampiyon olmuştur
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Defne' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu 2025 Voleybol Milletler Ligi'nde Çekya, Türkiye'yi 3-1 mağlup etti
Belki haklısın @Defne, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Irem' Alıntı:
Herkese merhaba Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu sonuçla
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Irem, bazı yerler eksik

Coinci' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu bakış açını anlıyorum @Coinci, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum