Zlín? İkinci evim. Vukadinovic bir kulüp efsanesi olarak ayrılıyor

uTKu

New member
Bu büyük bir onur. Yıllar boyunca yıllar içinde kalbimi pirostladı. Bana çok şey verdi. Lige delindiğinde kaldığımız CT'ye kolay değildi. Ama hepsi bir kez. Hiti'deki PMO hayranlarına veda edemedim. Ben, popüler Vuki'ye Slovení videonun ikinci lig Artis Brno'ya adımlar atmayı başardığımı.

Sonunda, hayranlar arasında bir yanıt verdi, iyi bir olumlu tepki vardı. Yedin mi
Muhtemelen evet. Burada en iyi yıl oynadım ve iyi bir izlenim bıraktım. İnsanların daha fazlasını onurlandırdım.

Emekliliğe gittiğiniz miras kalan insanlardı. Ne gelişecekler?
Cadma kapalı değil. BRT'm. J km Kötü ve Vuki'nin ortak işbirliğinin pozitif olduğu. Ligdeki banklara oturduğumda FZE'ye ulaşmak istemedim. Hobi yapmak istemedim, ama üstte. Geçen yıl düştüğümüz iyi bir zaman. İnişten sonra bir mil aldım, gidebilirdim. Ama sorumluluğu onurlandırdım ve en çok kaybolmak istemedim. Ben RD, Eis Moj Yardımı Kötü olanı topuk olduğu yere çizmemize yardım et.

Karar bunu ne zaman yapmaya karar verdi?
İlkbahar baharında BL'nin bitmesi gerektiğini onurlandırdım. Hiçbir şey patno olmadı. Benim kararlıydı. Ona saygı duyduğum için vazgeçtiğime rehberlik ettim.

VS'ye gittiler mi?
Teammark'ı ne zaman biliyorlardı, Kali, ne aptalca, ne oluyor? Tom çoğunlukla ertesi gün kahve için kim yürüdü soruldu. Pes etti ve düşünmeme izin ver. Çocuğun çoğu şaşırdı.

Kışın Suudi Arbie'den kazançlı bir teklifiniz var mı?
Lig türünden. Bir Sırp Trenre vardı, finansal olarak olmak istedi. Ancak Zdena Gryger (Mandln Club Edter) ve Broa Red (Trenr) ile yapılan görüşmelerden sonra öğrendim. Çok aceleyle yapıldığı sonucuna vardık. Karar verildi. Trenra MSCCH'den sonra ateş etti ve o zaman benimle kim olacaktı.

Bir tincti profesyonel kulüpleriniz var, ama en önemlisi zln'de. İlk kez mi?
Ben bununla ilgiliydim. Tutuklamadan beri buradayım. Aile Ortamı, Kulübe İlişki İnsanları. Stadyum on yıldır TCH'de donmuyor. Yeni Tribunes'i görmek için, ama olmadı. Aksi takdirde, tüm eyer kötü. İnsanlar, takım arkadaşları, ağaçlar, Kadho için benim için iyi olanı oynadım. Burada dolduruyorum. Zill'i hafif bir ev olarak alıyorum.

Aptal Zzemm, PSAL olduğunuz kulübe eşit değil.
Blehrad'daki en iyi kulüpleri kırmızı HVZD ve Partizan olarak geçtiğimde Zall'deki benzer koşulların olduğu Sırbistan'da koştum. Sırbistan'da bile yükseliyor. Sadece ZLN PL'de insanlar olacağım tutkal stadyumu, bunu hak ediyorum. KM, burada değil, Karvin, Parvin'deyken.

Konte, tarihsel olarak ilk ligdeki en iyi stelec kulübü ve en iyi asistanı.
Çok fazla demek. Zill bana çok şey verdi, umarım ona para ödedim.

Hangi Gly hemen donatılacak?
Slovakya ile Derby'den. Sonunda her ikisini de evde tam stadyumun önünde verdim. İkimiz de sağ tarafa kalktım. M için harikalar.

Hangi dönemi hatırlamayı seviyorsunuz? Trenra PMIL ne zaman tartışıp temsil edebileceğiniz?
Sezon bunu yapmak zorunda kaldı. Tenkrt çok fazla Dailo. Mol Cup'ı kazandık, Avrupa Ligi'ne ilerledi, KRSN hatırla. Ligde, kulübün tarihinin en iyisi olan EST'ye ulaştık. İkinci an Leton prosedürüydü.

Son olarak, ESK'ya yerleşiyorsun, yerine getirmedin mi?
Sırbistan'dan yedi yaşındayken, her şekilde iki yıl boyunca bir çamurum var, uke ve Nmecko, Vcarska'ya git … ama yolculuğum başka bir şeydi. Tüm Esko'yu biliyordum. Jin Echy, Prag, Jablonec, Teplice, Karviná. Kimseyi istemiyorum, ama Moravia'da onur duydum. İnsanlar ve burada hepsi Sırbistan'daki NS'ye benzer.

ESK Obanstvo aldın mı?
Altında değil. Bir atletken bile, diğer yabancılarla aynı şekilde. Süreç uzundur, koşullar MN'dir, ancak her zaman ve Otzka Asa'dır. Ben de Sırp pasaportu olarak kalacağım.

Sırbistan'da evde ne biliyorsun, ESK'da kalacaksınız?
Sezondan sonra oradaydım. Annem hevesli değil. Pla beni Blzko'yu bir brcha gibi yapardı. DKY NMA yalnız kalmadı. Bu yüzden her zaman çamura gidiyorum ve benim yoluma gidiyorum ve dürüst, FRV ve ben memnun olduğum yerde yapacağız. Bu yüzden annem astn olmamı istiyor, ama uzak olduğumu dondurmak. Burada Njak daireleri aldım, yargılamak istiyorum. MM burada tleto oğlum, arkadaşlar. Roma'ya Sırbistan'a gittiğimde sadece PR var.